About

Koselig Interieur

ABOUT ME

Bedankt om even tijd te nemen om mijn website te bezoeken.

Het mogen schilderen is voor mij een echte uitlaatklep, iets waar ik gelukkig van word. Het is een deel van mijn leven, en op deze manier kan ik het met jullie delen.

 

Wat mijn ervaring betreft, ben ik van mijn negentienjarige leeftijd beginnen schilderen. Zo startte ik aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Mol. Beginnend met het schilderen van stillevens en geƫvolueerd naar olieverf op doek. Vandaag de dag, ben ik afgestudeerd in de discipline schilderkunst. Maar al te graag ga ik nog schilderen op de Academie.

 

Als ik mijn werken doorheen de jaren bekijk, valt het op dat het altijd werken zijn gebaseerd op mensen. Mensen die vooral ergens naar kijken of een bepaald gevoel uitstralen, vooral melancholie en eenzaamheid. Mijn laatste werken stralen een soort van 'mysterie' uit, waarbij het erop lijkt dat de personages je iets willen vertellen. Ik gebruik vooral een zacht kleurenpalet met opvallende periodes van groene, blauwe en roze tinten, maar altijd de nadruk op schaduw en licht.

 

Nogmaals bedankt om een kijkje te nemen. Ik hoop dat jij net zo veel plezier beleeft aan de schilderijen, als ik heb gehad aan het schilderen er van. Aarzel alvast niet om mij te contacteren in verband met samenwerkingen of voor informatie!

Copyright @ All Rights Reserved